J&C, voor al uw evenementenlinnen

J&C is al ruim 25 jaar de ideale partner voor verhuurbedrijven, cateraars, congreszalen, organisatiebureaus en organisaties van evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van tafellinnen in de ruimste zin van het woord en werken samen met professionals uit de evenementenbranche. Buiten tafellakens in vele maten en kleuren bestaat ons assortiment uit o.a. statafelhoezen, tafelrokken (strak en geplooid), podiumrokken, buffethoezen, terrastafelhoezen, kubushoezen, servetten, moltons, stoelhoezen en terraslinnen in de meest uiteenlopende kleuren.

Zoals u ziet levert J&C een zeer gevarieerd aanbod aan artikelen en het overgrote deel hiervan is in grote aantallen beschikbaar. Het ontwerp, de confectie en de professionele wasserij worden bovendien volledig in eigen beheer verzorgd. Hierdoor beschikken wij altijd over voldoende voorraad en kunnen wij spoedige levering garanderen. Ook is het mogelijk om, indien wenselijk, tafellinnen in speciale afmetingen en kleuren te confectioneren.

Voor collega verhuurbedrijven fungeren wij als verlengstuk en worden speciale prijzen en voorwaarden gehanteerd. Hierdoor beschikken zij zonder investering over een zeer ruim assortiment met een aantrekkelijke winstmarge.

Bent u op zoek naar het juiste tafellinnen voor een evenement, congres of partij, aarzel dan niet en neem contact met ons op om geheel vrijblijvend de diverse mogelijkheden te bespreken. J&C staat garant voor snelle levering in Nederland en België. Wij hopen nu of in de toekomst ook voor u iets te kunnen betekenen.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten