Diversen

Buiten het gangbare tafellinnen bestaat ons assortiment ook uit buffethoezen, terrastafelhoezen, kubushoezen, bankhoezen, tafellopers, moltons en podiumrokken. Onder de knop Kleuren & maten is precies aangegeven wel artikel in welke kleur en/of afmeting beschikbaar is. Bij de stretch terrastafelhoezen kan overigens net zo gecombineerd worden als bij de stretch statafelhoezen.

Maak een keuze in het linker menu om de afbeeldingen te bekijken.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten