Tafelrokken & tafellakens

Tafelrokken zijn onder te verdelen in de geplooide en de strakke uitvoering welke beide geschikt zijn voor al het mogelijke gebruik. Er wordt altijd voldoende bevestigingsmateriaal meegeleverd voor eenvoudige montage aan ieder buffet, dinertafel of andere tafelopstelling. Alle tafelrokken hebben de hoogte van een standaard dinertafel (72 cm.) maar de strakke tafelrokken zijn in enkele kleuren ook in afwijkende hoogtes leverbaar.

Ons assortiment tafellakens bestaat momenteel uit 7 kleuren welke in verschillende maten leverbaar zijn. Onder de knop Kleuren & maten zijn bij “Restaurantlinnen” alle beschikbare tafellakens weergegeven.

Maak een keuze in het linker menu om de vele afbeeldingen te bekijken.

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten