Statafelhoezen & tafelkleden

Ook voor statafels hebben we speciaal linnen beschikbaar, dit kan voor zowel de standaard als voor de stretch statafelhoezen. Maak hieronder een keuze om de kleuren van het desbetreffende product te bekijken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

zwart tafellinnen huren

Standaard statafelhoezen

Standaard statafelhoezen worden altijd geleverd met bijbehorende strik en tafelkleed. Deze kunnen ook in een afwijkende kleur aangeboden worden. Op deze manier is het mogelijk om vele combinaties samen te stellen en zo bijvoorbeeld de kleuren van een bedrijf of evenement toe te passen. De tafelkleden hebben een afmeting van 150x150 cm en zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

Stretch statafelhoezen

Stretch statafelhoezen worden standaard geleverd met een stretch napperon (cover) in dezelfde kleur maar ook hier zijn combinaties mogelijk. De napperon kan in een afwijkende kleur geleverd worden maar ook is het mogelijk om gebruik te maken van een tafelkleed. Combineren met kleuren, napperons en tafelkleden heeft overigens geen enkele invloed op de huurprijs.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons buffetlinnen? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: