Statafelhoezen & tafelkleden

Standaard statafelhoezen worden altijd geleverd met bijbehorende strik en tafelkleed. Deze kunnen ook in een afwijkende kleur aangeboden worden. Op deze manier is het mogelijk om vele combinaties samen te stellen en zo bijvoorbeeld de kleuren van een bedrijf of evenement toe te passen. De tafelkleden hebben een afmeting van 150×150 cm. en zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

Stretch statafelhoezen worden standaard geleverd met een stretch napperon (cover) in dezelfde kleur maar ook hier zijn combinaties mogelijk. De napperon kan in een afwijkende kleur geleverd worden maar ook is het mogelijk om gebruik te maken van een tafelkleed. Combineren met kleuren, napperons en tafelkleden heeft overigens geen enkele invloed op de huurprijs.

Maak een keuze in het linker menu om de vele afbeeldingen te bekijken.

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten