Professionele wasserij

Ons bedrijf beschikt over een eigen wasserij met een modern machinepark voor grote capaciteit. Een ervaren team zorgt ervoor dat alle materialen in perfecte staat bij de klant worden aangeleverd. Hiervoor zijn ook alle verpakkingen aangepast op onze producten. Op onderstaande tijden is een baliemedewerker aanwezig voor het aanbieden en/of ophalen van te reinigen goederen. De wasserij beschikt over meerdere mangels maar voor handmatig strijkwerk kan eveneens een beroep op ons gedaan worden.

Adresgegevens:
De Ambachten 39 (tegenover Milieustraat)
4881 XZ Zundert
     +31 (0)76 5976695

Openingstijden balie wasserij:
dinsdag van 12.30 tot 14.30 uur
donderdag van 12.30 tot 14.30 uur
overige dagen/tijden gesloten (*)

(*) Bedrijfsmatige klanten kunnen materialen gedurende de ruime openingstijden van J&C Verhuur komen afhalen of afleveren.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten